RING OSS - 0522 - 67 91 50

Båttransporter

RING OSS - 0522 - 67 91 50

Båttransporter

Oavsett storlek och värde på båten så har vi den kunskap som krävs för att transportera din båt tryggt och punktligt.

Vi transporterar stora motor- och segelbåtar runtom Sverige och Europa. Båttransporter intar en central del av vår verksamhet sedan 1970 och oavsett storlek på din båt kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för punktliga och säkra båttransporter. Vi har lastbilar för alla typer av båtar!

Kontakta oss när du behöver hjälp med frakt av din båt i Sverige eller Europa!

5 vanliga frågor om båttransporter

1. Vad kostar transport av min båt?

Kostnaden för alla båttransporter styrs av båtens storlek, antal mil och logistiken runt frakten. De allra flesta gånger behövs även lyft och placering av båt.

2. Kan jag förvara min båt hos er?

Ja, vi har 13 000 m2 där vi erbjuder både varm och kall förvaring i torra och larmade lokaler av upp till 55 fots båtar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi sköter även upptagning, sjösättning, båttransporter, av-/påmastning, konservering, bottenmålning, reparationer, plast/teak, montagearbeten, ankarspel och motorarbeten.

3. Behöver jag försäkring?

Vi har en CMR-försäkring för gränsöverskridande leveranser som också regleras av ett internationellt avtal för gränsöverskridande båttransporter.

4. Behöver jag vara på plats?

Det är alltid bra om kunden är på plats inför en längre transport men det är inte nödvändigt. Vi genomför våra rutin kontroller av båten under alla längre båttransporter.

5. När skall jag betala?

Vi anpassar betalning till varje enskild kund, specifika förhållanden och enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss om ni har fler frågor om våra båttransporter eller önskar en offert!