RING OSS - 0522 - 67 91 50

Båttransporter

RING OSS - 0522 - 67 91 50

Om oss

Vi har hela Europa som arbetsfält och mer än 20 års erfarenhet av båtar och specialtransporter.

Karlans Båt & Specialtransport AB är ett familjeföretag med lång tradition. Företaget grundades 1970 av Karl Arne Jakobsson och drivs idag av sonen Karl Magnus Espenkrona. Idag har företaget 12 anställda, 11 lastbilsepikage 20 trailers i olika kategorier. Vi hjälper privatpersoner och företag med stora båttransporter och specialtransporter i hela Sverige och runtom Europa.

Kontakta oss om ni har frågor om våra båttransporter eller önskar få offert!

Vårt företag blev kårat som årets företagare 2020.

Familjeägt företag med lång tradition

Vår verksamhet utgår från Torrebys gamla tegelbruk, beläget sydväst om Munkedal. Där bedriver vi logistikhållning, lagerhotell och vinterförvaring av båtar, husvagnar och bilar. Vi har hela Europa som arbetsfält och mer än 20 års erfarenhet av special- och båttransporter. Vi använder de bästa lastbilarna från Man, Volvo och Scania. Till dem har vi ett antal lågbyggda, utdragbara och breddningsbara balktrailers som är specialbyggda vid båttransporter och specialtransporter som silos, tankar, maskiner och annat skrymmande gods. För extra känsligt gods, till exempel industrimaskiner och styckegods, har vi även täckta jumbo trailers.

Våra tjänster och expertis är framförallt: 

  • Båttransporter upp till 68 fot. 
  • Specialtransporter som t.ex. industrimaterial, silos m.m. 
  • Vinterförvaring.
  • Förråd/förvaring.
  • Lager/logistik.

Komplicerade transportuppdrag

Styrkan i vårt företag ligger i att vi är duktiga på att utföra komplicerade båttransporter på ett säkert och smidigt sätt. Ingenting är omöjligt för vår erfarna och duktiga medarbetare. Vi sköter allt från ruttplanering till säker placering av gods. Vi arbetar även med alla typer av specialtransporter och arbeten som kräver specialfordon och mobilkranar, allt från stora båttransporter till olika typer av tunga lyftarbeten. Tungt, brett, högt eller långt gods? Inget problem för oss!

Kontakta oss om ni har frågor om våra special- eller båttransporter i Sverige eller Europa!