RING OSS - 0522 - 67 91 50

Båttransporter

RING OSS - 0522 - 67 91 50

Specialtransporter

Vi utför även specialtransporter av större gods som tankar, silos, vagnar, industrimaskiner osv.

Förutom båttransporter utför vi frakt inom kategorin specialtransporter. Det kan handla om frakt av stora gods och last såsom industrimaskiner, silos, tankar, tågvagn med mera. Vi utför special- och båttransporter för både privatpersoner och företag. 

Kontakta oss om du behöver hjälp med specialtransporter eller båttransporter av alla slag!

Special- och båttransporter

Högt, brett, långt eller tungt? Ibland behöver gods lyftas och förflyttas med specialtransporter. Vi är bra på att transportera stora och komplexa laster. Kanske har du en stor båt som ska hem för renovering eller till en ny hamn? Vi har hela Europa som arbetsfält och mer än 20 års erfarenhet av både special- och båttransporter. Lastbilarna vi kör med är Man, Volvo och Scania. Till dem har vi ett antal lågbyggda,utdragbara och breddningsbara balktrailers, specialbyggda för båtar, silos, tankar, maskiner och annat skrymmande gods. För extra känsligt gods, till exempel industrimaskiner och styckegods, har vi även täckta jumbo trailers.

Saker att tänka på vid specialtransporter

  • Precis som med båttransporter beräknas priset utifrån vad som skall transporteras, antal mil, tyngden, bredden, höjden m.m.
  • Om lasten är bredare än 3,5 m behövs förmodligen tillstånd från Trafikverket.
  • Är det framkomligt för vår transportfordon till det som skall fraktas?

Specialtransporter över hela Europa

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen och vet vad som krävs för att hantera specialtransporter som t.ex. stora båttransporter. Vi erbjuder en bred och väl anpassad fordonspark samt kompetenta chaufförer för trygga specialtransporter inom Europa. Våra chaufförer är otroligt noggranna och kunniga. De har stor vana av att ta sig fram med långa, breda och höga transporter. Vi utför specialtransporter både till Marocko, Ryssland, Turkiet, Bulgarien, Slovenien och Rumänien.

Kontakta oss när ni behöver hjälp med special- och båttransporter inom Sverige och hela Europa!